Info

Dataskyddsförordningen (”GDPR”)

Jag behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som ditt namn, adress och ev. telefon och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är för att kunna skicka till exempel faktura eller levererar beställda bilder  till dig, eller kunna kontakta dig vid eventuella frågor och skicka information som rör beställd fotografering, bildbeställning eller utformning av layout.

Jag har fått dina uppgifter i så fall från dig själv, av någon tredje part som beställt presentkort till dig, eller även någon person som önskar att jag tar kontakt med dig. Jag tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer att sparas enbart hos mig, men kan eventuell lämnas till tredje part  till exempel vid leverans direkt via fotolabb eller tryckeri, eller för användning av tjänst via online-bilddistributör. 

Du har rätt att kontakta mig om du vill ha ut information om de uppgifter jag har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att jag begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta mig. 


Bilddistribution

Onlinedistribution eller hämtning

Tar emot bilderna lätt och smidig inom några dagar till påseende och välj dina favoriter. Leverans av samtliga godkända bilder till påseende, lågupplöst och med vattenstämpel, ingår alltid i priset gällande fotograferingen avseende privatpersoner och företag. Enstaka bilder kan skickas via vanligt e-post adress.
Onlinedistribution kommer att sker till er e-post adress via en utav följande tjänster: 

www.dropbox.com
www.sprend.com
www.onedrive.com
www.wetransfer.com

Om så önskas kan bildleverans även sker via i förväg inlämnad media som USB-minne eller CD-skiva via posten, eller så kan bilderna även hämtas av kund.


Vid beställning

Förstorningar - Canvas - Album - Digitala Bildfiler - Affischer

Ni väljer vilka produkter eller bilder ni önskar beställa som pappersbild, förstorning, canvas, tackkort, annonsbild eller album. Ni betala bara för det ni tycker om. 
Samtliga beställda produkter skickas direkt hem till er via fotolabb/tryckeri, eller så hämtas färdiga produkter hos mig i Galleriet i Köpmannebro. 


Reseersättning

Vid utkörning till fotoplats

45 kr / milCopyright

Upphovsrätten Fotografier och Teckningar

Samtliga bilder och information om upphovsman på denna sida är copyright skyddat material och tillhör respektive skapare eller ägare. Kopiering, publicering eller annat mångfaldigande av fotografier eller teckningar utan copyright innehavarens skrivna tillåtelse är förbjudet enligt lagen om upphovsrätt.

I Priserna ingår rätten att beställaren fritt kan använda bilderna för privat bruk. För all annan användning, exempelvis publicering på Internet, om bilderna används i sociala medier eller i redaktionella sammanhang krävs fotografens tillstånd samt namnangivelse! Även efterbehandling/förändring av bilderna samt reproduktion får inte göras utan fotografens tillstånd.

Vid otillåten användning, publicering, eller ändring av mina teckningar/fotografier utgår ersättning motsvarande fotograferingsarvodet eller aktuell arkivbildspris. På detta tillkommer även ett skadestånd som motsvara minst samma belopp.