Trash the dress!

Har du kvar din brudklänning...?

Eftersom jag älskar att fota bröllop och inte minst att fotograferar övergivna ställen, skrotbilar och landskap, tänkte jag nu att det kan vara trevligt och spännande, att kombinerar dessa två helt olika sätt att fota med varandra.

 

Har du kvar din brudklänning eller har du en annan vackert, fin, pampig klänning, eller en lite mer avancerad luciaklänning, eller någon klänning du ärvt av gammelmormor, eller något annat väldigt speciellt? Har du precis genomgått skilsmässan och ville avsluta äktenskapet på ett personlig och emotionellt sätt som jag få lov att hålla fast i bild, eller gillar du bara vara lite experimentell och våga visa dig på ett anorluna sätt?
Allt är tillåtet, tårar och skratt! Fotograferingen sker mycket gärna i dåliga väderförhållanden (dvs ej solsken och blått himmel) på annorlunda platser som till exempel bilkyrkogårdar eller övergivna hus, i mörka skogen eller i stenbrott, i ett dystert tjärn eller vid/i havet. Kanske önska du har bilder på dig och din häst?
Naturligtvis få du inte alls vara rädd om klänningen och inte heller för att själv blir smutsig eller blött eller dammig eller att frysa lite.

Hör gärna av dig vid intresse eller om du har frågor eller funderingar 


(Lämna tom)